Stekare på avenyn

Vilken otroligt bra utbildning. Under dessa två dagarna har jag lärt mig massor som jag kommer ha användning för när jag kommer tillbaka till jobbet imorgon.

Jag var lite orolig att jag skulle bli helt mobbad och inte ha någon att prata med men de löste sig så fort jag kom till IHM.
Och det var inte bara gamla gubbar. Mest unga killar mellan 20-30.
Igår kväll gick vi och bowlade efter att vi ätit en god middag på IHMs resturant.
Efter en timmes bowlande och ett par öl senare gick vi vidare till avenyn.
Var på hardrock cafe en sväng först sen vidare till deep. Och där hände någon jävligt roligt!
Vi satt vid ett bord drack lite öl och drinkar när en servetris kommer fram till oss och talar om att om de kommer ett sällskap som beställer in ett helrör eller skumpa så måste vi flytta oss för då är bordet deras (!) VAAA???
Okej sa vi och tänkte att de kommer nog ingen som är så törstig idag. Men joo...Efter en timme kanske kommer tjejen fram igen och ber oss flytta oss vilket vi gör och in kommer 3 RIKTIGA STEKARE. Okej, fine. Har dom så gott om pengar så låt dom sitta tänkte vi och ställde oss vid baren som var precis intill. Då händer de roligaste, servitrisen kommer tillbaks med kort1 och säger att de tyvärr inte fungerade (inga pengar?). Stekare 2 plockar fram sitt kort och ger detta till servitrisen som går iväg men kommer tillbaks lika besviken igen. Nej de fungerar inte. Hon tar champagnen med sig och kommer ut med en vinflaska. Stekarnas kompisar har nu kommit och 8 (!) st personer sitter nu med lite sedlar och lyckas skrapa ihop till deras vinare.  HAHAHAHA... Det var så patetiskt att man ville gråta. Vi hade lätt handlat för mer än dom och där satt dom med en sleten vinflaska och trodde dom var nåt.

När klockan var 4.00 insåg vi att vi borde gå tillbaks till IHM för utbildningen började ju trots allt om 4,5 h. 
Kan säg att jag var lite risig imorse när jag vaknade. 
Konstigt nog var jag inte trött under dagen trots att jag inte sovit mer än 3 h max. Det är jag däremot nu så nu blir det idol sen nana. 


IHM Aktiv Butikssäljare.

Om en kvart ska jag åka till Gbg på butikssäljarutbildning. Inte en kotte jag kommer känna.
Första gubben som är snäll nog och säger hej till mig kommer jag hänga med tills imorgonkväll.

RSS 2.0