Lördagsmys

Gårdagen spenderades hemma hos oss med trevligt sällskap och massvis av drinkar!
Vi fortsatte till mårtensson och sen gick jag och Anna till donken och köpte mat :)

Jag gick ut utan körkort, kontokort eller kontanter.
Hur tänkte jag? (inte alls)
Jag är skyldig Anna pengar ! haha..

Idol

Sitter och kollar på idol.
Calle har precis sjung, han är sååå duktig!
Det är dom alla. Förutom Reza.
Hoppas verkligen hon åker ut!
Nu ska jag sminka mig för att sedan kila bort till mårtensson!

Porterstek

Kom en från möte på kåren vid sju. Vid åtta satt jag vid bordet och åt stek min älskade sambo lagat!
Nu är klockan halv nio och jag går och lägger mig.
Imorgon blir de först jobb på Rejmes sen Cherry Casino. Däremellan ska jag hinna med ett spinning och core-pass och äta och duscha.
Jag lär va rätt trött på lördag om jag känner mig själv rätt!
Godnatt!

Gasque

Regnet öser ner.
Klockan ringde halv sex i morse då det var meningen att jag skulle gå upp och gå på spinning men de blev ingenting med det om man säger så.
Ikväll blir de gasque med vår klass och tvåorna. Tack-gasque för nollning:)
Av någon konstig anledning brukar dom alltid spåra ur. Får väl se hur det går ikväll!
Fick föresten reda på marknadsföringstentan igår och jag fick VG :)
Wiiee! Skönt att ha den ena avklarad iaf. Aff.redovisningen kommer på måndag. Där vågar man inte hoppas på för mycket...
Kvällens outfit består av svart sopsäck och gummistövlar. Funderar på att gå ner till myrorna och kolla om dom har en magväska med. De hade ju varit klockrent till vårt "lodis-tema" ikväll...
hahaa...

Helg!

Varför ska alltid helgerna gå så snabbt?
Igår satt jag och några tjejkompisar här och drack.
Alltid lika trevligt! Därefter gick vi till mårtenssons och dansade hela natten lång!
Det resulterade idag i en väldigt trött Emelie och kebabpizza!
Nu ska jag fortsätta kolla på Heartbreak Hotel som går på 4an, så himla rolig :)

SEXMÄSTARE


Jag är vald. Finansmästare is the shit ;-)



Nya styrelsen för Kårpuben nominerad!
Valberedningen för Kårpuben är nu färdig med sina nomineringar. Läs dem här!

För info kring valet, läs längst ner på den här sidan. Nedan kan du läsa nomineringarna för de sex nominerade personerna. Totalt inkom tio ansökningar till valberedningen. 

Ordförande 
Valberedningen nominerar Oskar Ohlsson till Ordförande för Kårpuben under 2010 och ledamot i Kårstyrelsen. Vi är övertygade om att Oskar med sitt glada humör och sitt brinnande intresse för engagemang kommer leda styrelsen till nytänkande och samarbete. Vi ser även Oskars erfarenheter och visioner som självklara faktorer till varför han kan, på bästa sätt, bidra till en positiv förändring på Kårpuben

Vice ordförande
Till vice ordförande har vi valt att nominera en person som har engagemang och tänk för vad som komma skall, inte bara för Kårpuben utan också för hela organisationen Kåren. Han kommer att tillföra ett brett tänk för hela styrelsen. Han har idéer som rör hela styrelsen och kommer som vice ordförande fungera som ett klockrent bollplank gentemot hela sexmästeriet. Vi väljer att nominera Ashkan till vice ordförande för sexmästeriet under verksamhetsåret 2010.

Pubmästare
Vi i valberdningen har valt att nominera en tjej som vi känner stor tilltro för. Hennes glada humör och positiva attityd kommer att vara en resurs för såväl Kårpubens styrelse som för Kårpuben i stort. Den vi valt att nominera är visserligen ung, men har erfarenhet sen tidigare projekt som vi tror kommer att komma väl till pass i arbetet som pubmästare. Nominerad till pubmästare är Paulina Bertilsson. 

Inköpsmästare
Till Inköpsmästare för året 2010 har valberedningen valt att nominera Daniel Karlsson. Vi ser Daniels personlighet och erfarenheter som nödvändiga hos en inköpsmästare och tror att han i samråd med styrelsen kommer fortsätta utveckla och förbättra allt vad posten innebär. Vi ser också ett intresse för samarbete och förändring av Kårpuben hos Daniel som kommer samspela bra med de andra i styrelsen.

Finansmästare
Den person vi i valberedningen valt att nominera är en tjej som ser saker på ett positivt sätt. Hennes erfarenheter från såväl studier som arbetsliv tror vi att hon kommer ha stor nytta av i sitt uppdrag. Hon har en positiv inställning till den omställning Kåren, och Kårpuben med den, står inför och vi tror att hennes glada sätt kommer att bidra till en positiv stämning i styrelsen. Vi i valberdningen har valt att nominera Emelie Johansson till finansmästare.


Värdmästare
Till posten som värdmästare för verksamhetsåret 2010 har vi valt att nominera en tjej som brinner för Kårpuben. Vi ser henne som en glad, trevlig och omtänksam tjej som kommer att utföra arbetet som värdmästare på ett riktigt bra sätt. Hennes kunskaper och hennes engagemang för Kåren kommer att behövas inför de förändringar som kommer att ske. Vi väljer därför att nominera Sandra Johansson till värdmästare för sexmästeriet. 

Val av ny styrelse
Valet för styrelseledamöterna kommer att äga rum i Kårhuset den 9:e november klockan 17:00. Alla är välkomna att närvara, men endast de som jobbat tre eller fler gånger på Kårpuben under verksamhetsåret kommer att ha rösträtt. För att motkandidera till någon av posterna, ska skriftlig motkandidatur inkomma till valberedningen på [email protected] senast en hel arbetsdag före valet. 

Valet av ordförande kommer att äga rum på Medlemsmötet i Kårhuset den 19:e november klockan 13:00. För motkandidering för ordförandeposten ska skriftlig motkandidatur inkomma till kårstyrelsen på [email protected] senast tre hela arbetsdagar före medlemsmötet. Alla medlemmar har rätt att närvara på Medlemsmöte, för rösträtt krävs anmälan senast den 16:e november. Anmälan kan göras genom länken nedan.

http://www.karen.hh.se/AnmalanMedlemsmote.htm
« Tillbaka


En ny bebis i familjen

Nu är min nya dator äntligen beställd.

I slutet på veckan eller början på nästa kommer den hem till mig :)

15 tum


Ett skratt förlänger dagen!

Jag kan inte sluta le när jag tänker på detta inlägget :)

Terje berättar om en dag som pappaledig med min söta systerson!

Imorgon ska jag och han leka!


RSS 2.0