Hungrig!

Sitter på arlas hemsida och letar recept..Problemmet är att jag inte riktigt vet vad jag är sugen på. Efter att suttit framför(bakom) datorn i snart en halvtimme utan att bestämma vad jag ville ha så tog jag upp kycklingfilé. Vill äta något nytt, spännande, gott! Inte göra som man brukar laga!

Försökte ringa systeryster innan och få tips! Men den jäveln klickade mig! haha...

Jobbat över idag med. Över två timmar.. Sjukt trött e jag! Ska tvätta och laga mat idag. Och kolla på film!

Tipsa mig gärna om goda recept:D

Promenad

Kom hem från jobbet för en halvtimme sen...Nästan 2 timmar övertid idag.. Känns som detta kommer upprepas mycket nu under sommaren..Men men...Goa pengar:)

Snart blir de promenad med Thesese, Nettan och vovvarna...Kan ju va bra att röra på sig lite!

Min helg!

Helgen är slut. Igen. Det går för fort. Som vanligt!
Fredagen var mysig!
Lördagen tillbringades i Halmstad hos Thore och meningen var utgång till sist men jag och Mikael bangade och gick hem till honom och sov. Bäst var de när Andreas, Look och Krille kom senare på natten (som också skulle sova hos Miakel) och försökte komma in i lägenheten. Någon/några full student hade flyttat runt alla namnlapparna i hela korridoren så dom försökte komma in i fel lägenhet med bankar och slag på fel dörr.. Tur att sommaren har kommit och många studenter åkt hem till sina hemstäder och familjer! haha...

Idag har jag som vanligt varit hemma hos mor och far där jag fortfarande är och ätit god tillagad mat!
Dom är ute och går nu men så fort dom kommer hem ska dom köra hem mig för att jag inte kan gå pga skoskavet jag fick innan när jag följde Mikael till tåget !

Väl hemma ska jag kolla film, äta chips (?) och softa !


Äntligen helg:)

Har jobbat idag. Fy vad drygt...Hade tusen saker att göra när jag kom till jobbet och har säkert 2000 saker jag ska göra imorgon där. JAG ORKAR INTE!

Ikväll blir de film, pizza och mys med baby!
Han är här närsomhelst och jag har inte ens duschat...haha...Jag e seeeg!

Imorgon blir de nog party i Halmstad och de blir bra väder...Den som lever får se:)


Filmtips?

Har fått i mig lite mat nu. Kycklingsallad och tzaksiki!
Börjar må bättre nu, skönt de!
Kollade på Ocean's Eleven innan och håller på att tanka hem Twelve nu...

Någon annan som har något tips på en/flera bra filmer?
Tell me :)


Lilla kycklingen.

Igår tvättade jag alla mina festivalkläder. Med tanke på att jag är sjuk och blev anfådd av att gå till tvättstugan 50 m bort så var det jobbigt!

Sen kollade på disneys film lilla kyckling. Gud vilken söt kabrat. Och ja, jag är ett stort barn. Kommer nog aldrig riktigt kunna slita mig från disneys magiska filmer!


Sötnöt

Home sweet home

Bästa året hittills i Sölvesborg!
Skönt folk, massa alkohol (för mycket enligt vissa), badande, flötig mat och de viktigaste; MUSIK!

Har sjukt många och bra minnen men skulle jag skriva ner allt här skulle ingen orka läsa de för de skulle bli så mycke:)

Måste bara nämna att Aerosmith verkligen var sjuuukt bra! Att gubbarna lirat i över 30 år och snart är 60 är för mig helt obegripligt.

En mindre bra nyhet är att jag gått och blivit sjuk så har inte varit på jobbet idag. Kan min förkylning bero på nästan en veckas festande och för lite sovande, i en bil dessutom? JA!


Sweden Rock

Nu sticker jag och Hanna till Sölvesborg!
Några är redan nere andra kommer imorgon!
FAN VA VI SKA HA KUL:D

Jag sjunger redan på aerosmiths låtar...


image1

Jag och Mats tokfulla förra året!

Kebab.

För drygt en timme sedan tog jag upp köttfärs ur frysen och la i ett vattenbad så de skulle tina fort så jag kunde laga tacos! Mmm så gott tänkte jag. När jag för en stund sen skulle gå och kolla till köttfärsen för att se om den tinad såg jag att plastpåsen inte höll helt tätt så köttfärsen vad typ grå och äcklig.
FAN va sur jag blev. Självklart så var det sista köttfärspaketet jag hade i frysen med. Damn.
Så istället blev de att ringa 83222 till charlie och beställa en kebabpizza. Jag som för engångskull knappt e sugen på pizza. Men fefferoni är visserligen aldrig fel :)


Sverige - Danmark 3-0

Igår blev de middag hos Mikaels föräldrar. Hans syster och hennes pojkvän var där med och hälsade på.
Sen blev de taxi till slätten och kollade på fotbollen. Vilken match de va alltså! Hur sjukt i huvudet är man inte om man som supporter springer in på planen för att nita domaren? Nej, just de. Gött med seger till Sverige:)

Idag har jag och Hanna försökt planera lite inför Sweden Rock. Lyckades sådär halv bra..Som vanligt! Vi har inte bestämt hur vi ska sova. I fällda framstolar eller baksäte. Vi tar med madrass så får vi testa och känna efter när vi kommer ner. Ska bli så kul. Ett helt år sen senast ju!
Började plocka fram lite kläder innan. Så man har lite klart innan man ska iväg. Åker på tisdag och imorgon ska jag träffa Mikael så igentligen borde jag ju packa nu...
Well well...


RSS 2.0