Boulemästarinna

Hur kan min helg gått från att vara helt ledig till att jobba både lördag och söndag?
Öppethelg modellår 2009!
Igår hade vi öppet i butiken och hade inte en enda kund typ som vanligt:P Första timmen satt vi i bilhallen och käkade frallor och drack juice!
Idag har jag hjälpt Morgan i bilhallen som typ hallvärdinna! Pratat med kunder och serverat kaffe i princip och fått betalt. Jag skulle vilja att varje dag på jobbet skulle se ut så :)

Sista grillningen för året i stugan idag skulle jag tro. Det är 1 September imorgon och då är det bannemig höst.
Efteråt spelade jag och Peter boule :D HAha.. Jag vann !

Bebis, pepparstek och racing :)

Vissa dagar är helt enkelt inte mening att man ska visa sig ute. Igår var en sån dag.
Först jobbade jag. Hade i princip inte inne en enda kund men en halvtimme innan jag stänger kommer en kund in och säger att någon brutit sig in i pumpen på macken. Suck. Gick ut och kollade och med lite hjälp av Morgan fick vi stängt luckan dom slitit upp. In igen och ringa till polisen för att göra en polisanmälan för skadegörelse. Och eftersom man tydligen blir nedkopplad när man sitter i telefonkö dit var jag inte ifrån jobbet fören kvart i två och då var det bara att gasa som fan ner till stan och bolaget.
Väl där inhandla lite rött vin och några corona till min och Mikael middag på kvällen!
Hemma tänkte jag baka en kladdkaka vi skulle ha till efterrätt men eftersom kakaon var slut fick jag bege mig till willys och köpa det. Passade på att åka till Linda och mata katterna och där upptäcker jag att ena frysen var öppen så det var bara att börja kasta mat, och frosta av frysen. Så där sitter jag på golvet i drygt en timme med hårblås, kniv, och trasa (allt för att det ska gå lite snabbare) och klabbar tills min söte lillebror kommer och byter av mig och tar det sista :) Tack!
Hemma i lägenheten var jag igen vid fem och då var det mening att jag skulle köra till Halmstad för att jag skulle hälsa på Linda, Terje och Bebis kl. 17.30. Så blev det inte. Satte igång och bakade den jävla kladdkakan (som vi sen på kvällen ändå inte orkade äta) och duscha. Var på BB 19.00 istället. Bättre sent än aldrig. Haha...Sen släppte allt trubbel:)

Linda fick två tidningar och en påse godis och bebis fick en söt dress(byxor+tröja) jag köpte i New York!
Vi kollade på lite kort på bebisen sen fick vi gå upp till rummet han låg i och kolla på honom:):):)
Shit så liten. Lika lång som en skokartong. Nej föresten, kortare tror jag minsann. Han var inte särskilt stor men ack så söt:)
Hos Mikael var jag vid 20. Vi lagade pepparstek, pommes och grönpepparsås. Åt, drack lite vin sen gick vi och la oss. Lugn helg men det är rätt skönt ibland!

Idag har jag varit på motorbanan och kollat på racing. Några jobbarkompis kör så var där och kolla på dom.
När jag kom hade grenröret på Anders och hans team gått helt av (!) så dom var av i ca 1h och då var det svetsat och bara att köra igen!
Clas och Mattias ena team smällde men inte så allvarligt så det räckte att tejpa lite sen ut och köra igen. Det andra teamet (där Clas kör) körde sönder växellådan. Kunde bara köra på 2,3,4ans växel. Hörde nu för en stund sen av en annan killkompis att motorn rasade med. Klart, kör man på 7500 varv i typ 5 timmar är det inte så konstigt men va fan. Tråkigt. Var inte kvar till slutet så hade ingen aning om det ! Det är ju långlopp 6 h.....

Men är faktiskt riktigt kul att kolla på så konstigt att man inte är där oftare. Får följa med fler gånger :)

Nu blir de en cigg sen sängen!


Moster Emelie

Jag har blivit mosterX2 ! ! !
Igår föddes Linda och Terjes lilla pojk. Nästan två månader för tidigt så han vägde inte mer än 1,6 kg.
Dom kommer få stanna på bb nu ganska länge för att han ska bli större och starkare men han mår bra och det är huvudsaken :-)

Jag ska åka och hälsa på dom idag. Får se om jag får träffa bebis, det är ju lite känsligt med all infektionsrisk.
Om inte får jag se honom nästa gång, ska Linda stanna där i 1-2 månader lär jag ju hälsa på henne fler gånger.
Annars är jag en dålig syster !


Om två timmar ska jag vara på lasarettet. Jag ska göra gastroskopi för att kolla om jag är glutenallergiker. Är lite orolig för slangen man ska ha ner genom munnen ända ner i magen men jag kommer vara typ halvt (?) sövd !
Det ska nog gå bra!


Tuba

Klockan 20.00 idag på tv4 gick Malou möter, där Tuba var med. Hon berättade om mordförsöket och allt i Turkiet för drygt två år sen. För att hon inte ville gifta sig med sin egen kusin.
Det är helt jävla sjukt.
Hon sitter i rullstol och kan bara gå korta sträckor med kryckor.

Vår Tuba som är världens snällaste, ödmjukaste person. Hur kan någon vilja skada denna själ?
För mig kommer det alltid förbli en gåta!


Mumsan, mumsan Världens bästa MUMSAN!

Batman+Mumsan = Sant? Nej.

Men eftersom jag är typ den bästa flickvän man kan ha traskade jag snällt med min man igår för att titta på den filmen. Och av min stora förvåning var det ganska bra. Det hade jag inte räknat med.
När vi kom ut från biografen blev jag förvånad över att det var så ljust innan jag insåg att klockan inte ens var nio och vi gått på den tidiga föreställningen. Det brukar jag aldrig hinna med !

Och jag höll på att glömma....
Idag har jag provspelat mitt ny inköpta Wii Fit :) :) :)
Haha, det var de roligaste jag gjort på länge. Jag har åkt skidor, rockat rockring och en drös andra konstiga saker.
Får se hur många dagar denna lilla grej kan hålla mig sysselsatt !

Imorgon kommer mina skivor från ginza :D


Utkast: Det var ...

Eftermiddagen och kvällen har varit jobbig men tack vare dig Sofie så är det över!

 
Tack!



Hösten 2005 :-)

Onsdagspizzan

Onsdag och halva veckan avklarad. Eller..Jag jobbar på lördag med, visserligen bara tre timmar men ändå. Fredag är ändå fredag.
På jobbet var det "onsdags pizzan" som gällde...Haha..Var inne på pizza.nu och skrev ut en meny från havaii pizzeria vilket visade sig var en gammal meny de gamla ägarna hade så de blev lite rörigt men jag fick beställt våra sex pizzor och ALLA blev rätt :D Rätt stolt faktiskt!

Igår var jag hos min man. Vi kollade på film...21 hette den. Länge sen jag såg en film jag tyckte var så bra. Handlade om några ungdommar som spelade black jack genom att räkna kort och tjänade sjuuukt mkt pengar mm....

Jag har tänkt på en sak. Förr när man kollade på film var typ 80% av det man såg bra. Iallafall okej.
Idag är det typ 40% som är okej.
Finns för mycke att välja mellan. Och jag väljer fan alltid fel. Hur lyckas jag?

Imorgon blir det nog en trip till skånegatan för att hälsa Soffan;)
Pratade med henne för en stund sen och hon skulle koka nudlar till sin man för han kunde inte själv? :-S
Och jag som tycker att jag är kass på att laga mat...
Haha..

Nu blir de sex and the city !

RSS 2.0