Fest i vardagsrummet

Jag ligger i sängen och försöker sova medans M och ex antal kompisar sitter i vardagsrummet och festar, spelar musik och spelar tv-spel.

Jag längtar tills jag blir student och det är jag som festar på onsdagar och Mikael får somna med öronproppar!

Motivation

I morse bokade jag mitt första core-pass på flera veckor. Men i eftermiddags började jag tveka på om jag skulle orka. Jag var verkligen jätte trött och inte alls sugen på att hoppa upp och ner i en timme på en corebräda. Jag skickade sms till Mikael, Sofie och Linda och bad om lite motivation och fick motiverande svar tillbaks av både Mikael och Sofie. Linda däremot som brukar vara bäst på att finna anledningar till att göra både de ena och andra skrev något i stil med"Hoppa träningen och ta en öl istället, man lever bara en gång :-)" VAA?? Så skriver Linda aldrig. Hon är ju den ordentliga storasystern som tar hand om både mig och Peter.
Ajja, åkte till gymmet gjorde jag iaf och nu är jag om möjligt ännu tröttare än innan.

Nu väntar jag på att mina köttbullar ska bli klara någon gång så vi kan få lite mat i magen :-)

Spikmatta

Kom hem från gekås för en stund sen. Köpte de där vanliga man brukar handla; tandkräm, schampoo, plastpåsar mm... OCH en spikmatta!!
Den fick jag av min mor för att jag kommit in på högskolan!
Det har jag nog glömt skriva föresten. Jag har kommit in på valfritt ekonomiskt program på Halmstad Högskola! OCH IHM Business School! Har tackat ja till båda men de blir högkolan jag kommer börja. Iaf som det känns nu. Man vet ju aldrig hur det är fören man börjat!!

Nu ska jag snart gå till bulls för att möta syster, Terje och sötnöten Theo! Vi ska äta lite gott sen ska jag nog följa med dom bort till Nina som skulle ha lite fest. Blir nyktert för mig ikväll då jag börjar jobba kl 23 på mårtenssons!
Känns mycke bättre att se alla andra slösa bort sina pengar på alkohol och black jack medans man själv tjänar dom :-)

Over and out.


Visst ser den skön ut!

Nicke nyfiken?

Ylva (Mikael kusin) berättade för sin 3,5 åriga son Leo att ;
-Emelie och Micke skulle komma hit idag och hälsa på
-Nicke? säger Leo.
-Nej, Micke svarar Ylva.
-Har han gula kläder och hatt? frågar då Leo.
-Nej, det är varken nicke nyfiken eller gula farbrorn säger Ylva!


Haha, barn är bara för söta :-)




nicke.jpg Nicke Nyfiken image by ljungblom

Fullt upp!

Har inte blivit något bloggande på ett tag men de händer inte så mkt i mitt liv just nu.
Dagarna ser typ ut så här;
05,30 - Gå upp
06,30-17,30 - Jobba
18,00 - Laga mat
22,00 - Somna framför soffan

Och så kommer de nog se ut iallafall 2 veckor till.

Helgen är iaf fullbokad. Igår var vi uppe i Gbg hos Mikaels syster och hennes sambo och åt och drack gott. Idag på vägen hem stannade vi till på Ikea och skulle köpa en spegel. Vi hittade ingen spegel men kom ändå ut där 800 kr fattigare? Varför blir det alltid så?
Ikväll ska vi antaglien till Fbg och partaja och imorgon åker vi till Linköping. Ska till Mikael kusin med familj och hälsa på för att sedan åka tillsammans på Mikael morfars begravning i Norrköping på måndag.

Full upp alltså !


RSS 2.0