9 dagar kvar

Om två veckor sitter jag i Sydney. Vid exakt den här tiden är klockan där halv 10 på morgonen och jag har antagligen precis ätit lite frukost och är påväg ut för att göra något kul i värmen :-)
Har fixat en resedagbok så om det är någon som vill följa mig där säg till så ska jag lägga till era mailadresser!

Nyårsafton firar vi hemma hos Daniel och Frida. Vi blir ca 20 st som först ska äta middag sedan partaja!
Ska bli riktigt kul faktiskt!
Alla högtider typ nyår, påsk, midsommar etc. brukar alltid spåra ur pga all förväntan. Hoppas det inte blir så den här gången! Känner på mig att de kommer bli bra för en gång skull:)

Nä nu ska jag kolla klart på mission impossible 2!

Ha en bra lördagkväll alla där ute!


Dan före dopparedan

Dagen innan julafton och jag är sjuk. Mikael är också sjuk. Det är inte sant.

Ilördags blev Mikael dålig. Jag satte han på en pub i centrala London medans jag gick runt på oxford street och kollade i affärer.
Blev ingen riktig mumsan-shopping den här resan. De enda jag köpte var en nyårsklänning, benvärmare (svarta och gråa), ett par stövlar, ett par pump och skinnhandskar.
Låter iof ganska mycke nu när man räknar upp de men lägg märke till att de bara är ett klädesplagg!!!!

Isöndags kl 18 åkte vi hem. Vi spenderade dagen åt att ta oss till flygplatsen och väl där satte vi oss på en pub och drack vin, öl, whiskey och baileys-latte. De sistnämnda var skiiiiiitgott!! Har aldrig druckit de innan men de var definitivt inte den sista.

Gårdagen blev inte många knop gjorda. Var med mamma i Gödastorp och köpte några julbuketter eller vad de heter sen åkte jag med en av dom och julklapp till Mikaels föräldrar !
Innan jag däckade i sängen igen drack jag två whiskey med far min. De brukar fan hjälpa när man e sjuk och dricka men de gjorde de inte igår.

Får se om de hjälper ikväll!!!!


Om jag inte skriver här fler gånger i år vill jag önska Er Alla God Jul och Gott Nytt År!


Resor!

Bara ett par dagar kvar till London. 05,55 på onsdag går tåget ner till Köpenhamn för att sedan ta flyget:)
Har inte planerat allt för mycke men visst blir de en del shopping och turista runt lite! Bara grejen att komma iväg ett par dagar ifrån Falkenberg känns otroligt skönt!

Och på tal om att komma iväg, den 5 Januari går nästa plan. Då åker jag först till Hong Kong i 3 dagar sedan vidare till Australien och vägen hem stannar jag på Bali en vecka. Är hemma igen den 24 Februari. Ska bli sååååå kul:) :) :)
Så är det någon som vill följa med eller har några tips så hör av er!


Farväl Falkenberg

Igår jobbade jag min sista dag på rejmes. Det är rätt skönt nu när allt krångel är över men det var ändå lite ledsamt att säga hejdå till alla jobbarkompisar. Jag har träffat dom i två och ett halvt år nu fem dagar i veckan och nu ska vi helt plötsligt aldrig ses mer. Förutom nästa fredag då det är julfest, de blir inget riktigt håll i gång utan mig.
Sen har Tobbe lovat att telefon-tracka mig med lunchdejter..Haha...

På kvällen åkte jag till Mikael. Vi skrev på hyreskontraktet till vår nya lägenhet!!!! En trea på 106 kvm... :)
Ligger i samma hus som Mikaels redan bor i så om det är någon som är sugen på att bära möbler den förste Mars är det bara att säga till.

Man kan sammanfatta gårdagen som ett avslut av Falkenberg och ett påbörjande av Halmstad!

RSS 2.0