20 Aug.

Ifredags var det meningen att de skulle bli en lugn kväll för mig och Mikael. Men icke.
Vi började här med några öl och drink. Sen till harrys och åt.  Hem till mig med mer dricka för att sedan gå till Therese och spela buzz och guitar hero!
Upp tidigt på lördagen för att jobba. Var inte jätte bakis vilket var väldigt skönt:)
Efter jobber hann jag inte vara hemma allt för länge fören vi åkte ner till Halmstad.
Jag duschade, gjorde mig iordning och sen var det bara till att börja dricka igen! Vi gick till Robbans flickvän där folket satt! Sen vidare till café för att sedan avsluta kvällen vid pastavagnen:P

Igår var jag tröttare än tröttast och råkade visst sova bort hela dagen. Sånt man bara får göra på söndagar..haha..

Har haft data- och telefonhaveri på jobbet idag så dagen har gått sjukt segt. Man blir verkligen helt handikappad utan datorer på jobbet. Man kan inte kolla en enda del, inga priser, inte om vi har något hemma, inte lägga några ordrar, ingen mail m.m...Eftersom vi inte kom in på vår interna server kunde jag inte ens sätta mig med allt pappersarbete jag ligger efter....Har visserligen fått städa undan en del på lagret och sånt man inte brukar hinna med men ändå. Dagen imorgon kommer bli ett helvete. Jaja, de e bara att gilla läget!

På fredag och ant. halva dagen på torsdag ska jag vara ledig från jobbet för att jag och Therese ska åka ner till Malmöfestivalen! Vi e ett bra team när de gäller festival så de ska bli kalasskoj:)

Ikv. blir de nog film med gamla gänget! Länge sen nu ska de ska bli kul :D

Måndag.

Första arbetsdagen denna veckan är avklarad. Hoppas det inte blir lika mycke övertid som förra veckan med drygt 2 timmar varje dag förutom fredagen då de bara blev en halvtimme.
Blir så semestertider då man är mindre personal än vanligt men lika mycket (om inte mer) att göra!

Ilördags var vi hemma hos Sara och partajade! Vi hittade massa gamla skivor vi brännt för lääänge sen så jag och Sara tillbringade kvällen framför dvd:n hela kvällen och satt och sjöng;)

Ikväll kommer Cecilia hit! Vi ska kolla på stones-bilderna och äta tacos! Ska försöka få henne till att spela när&fjärran spelet med mig med!
Jag, mamma och pappa spelade de igår och de va ganska roligt även fast jag och mamma inte kunde en enda fråga och chansade hej vilt:P


STONES!

Jag, Cecilia och hennes föräldarar åkte upp till Gbg tidigt ifredags...Vid 12tiden typ. När vi parkerat gick jag och Cecilia mot Ullevi och kön vi skulle vänta i i ca 4 ½ timma. Väl framme upptäckte vi att kön inte alls var särskilt stor vilket såklart var skönt:)
Så väl där slog vi oss ner på asfalten och fråga oss inte vad vi gjorde men helt plötsligt var klockan 4 och kön började röra sig. Första insläppet var väl kanske vid kvart i fem. Sen höll de på så fyra gångeR innan vi äntligen fick springa till planet och ta plats! Fick jättebra platser på vänstersidan vid staketet av catwalken ca 15 meter ifrån scenen!

Förbandet var väl ingen höjdare. Toots and the Maytals hette dom visst och skulle tydligen va ett jättekänt reaggeband. Men ska väl erkänna att jag inte har någon större koll på den sortens musik!

Stones var iaf GRYMMA! Blir sur när jag läser recensionerna som står i tidningarna. Inte rättvist alls. Saker som att dom var bättre förr, börjar bli gamla m.m.... De klart, gubbarna är 64 år! Klart dom var bättre och piggare för 30 år sen då dom va 34. Ahhh...Man får ju ta de för vad det är.
Mick Jagger har fortfarande en jävla energi vilken jag beundrar honom för. Det är för mig helt ofattbart att en 64 årig gubbe som supit och knarkat i hela sitt liv kan springa omkring på de sättet i 2 timmar och sjunga med den utstrålningen. Det är fan respekt!
Keith Richard börjar väl bli lite väl sleten men som jag skrev innan. Han är ju gammal. Han är pensionär för fan;)
Låt honom vara trött och sleten. Han har levt ett tufft liv!

Showen var väl påkostad med. Shit vad jag blev rädd när helt plötsligt scenen börjar flyga emot oss över catwalken längst ut, 150 meter i publiken. Dom kör typ tre låtar där ute sen tillbaks in igen! Guld!

Antaligen var det sista gången dom tog sig till Sverige. Synd, men känns bra att jag iaf hann se dom:)







Flyttning.

Jaha, nu är mitt liv nerpackat i tusentals (känns de som) lådor.
Igår flyttade vi allt från lägenheten till farmors föråd och hem till mamma och pappa.
Var helt slut när vi var klara. Kanske inte så konstigt med tanke på att jag var på måndagsklubben i måndags. Trött på jobbet igår men kul hade vi :)

Sitter hemma hos syrran nu. Ska sova här inatt för hon ochTerje är i Lysekil! Passar Oskar svanslös och Måns..Fast den sistnämnda är bortsprungen. Well well...Han kommer nog hem när han börjar bli hungrig;)

Funderar på att gå och testa deras ångbastu/badkar/dusch-grej. haha...Fast vet inte riktigt hur den fungerar för det är typ 20 olika knappar man kan trycka på!
Får se om jag får det till att fungera:)


RSS 2.0