Effektiva Emelie

Dagen började kl 05,45 av att en fluga hälsade på i min näsa (!!!)
Jag låg och fräste och nös i 5 minuter innan jag bestämde mig för att gå upp. Flugan som fortfarande surrade omkring i rummet hade ändå förstört allt av vad sovlust heter för mig.
Vi hade tvätt hängandes i torkskåpet så jag gick ner och hämtade upp det och passade samtidigt på att boka förmiddagen på att tvätta idag med. Lakan och handukarna hann vi inte med idag så det är lika bra tänkte jag :)
Lakanen kunde jag inte ta då Mikael fortfarande låg och sov lyckligt ovetande om att  vi hade en arg fluga i sovrummet så jag började med handdukarna.
Sen tog jag tag i disken, vattnade blommorna, vek ihop tvätten sen igår och lagade scones! Jag var klar med allting innan klockan sen var sju!!!
Jag är sjukt effektiv vid den tiden (dom få gånger jag kommer upp så tidigt).
Jag har en känsla om att jag kommer hamna framför teven nu i någon timme och sen helt plötsligt har hela dagen gått!

I eftermiddag ska jag till Falkenberg och hälsa på syster. Hon och Terje ska hämta sin nya bil så jag får Theo för mig själv i en liten stund :) Mys!

Matkrig

Igår öppnade City Gross i Halmstad. Massa bra fina erbjudande och vi behövde storhandla så vi tänkte att då åker vi dit och gör det.
Innan vi ens kommit fram till parkeringen ser vi bilar stå parkerade lite överallt utmed vägen. Är Halmstadborna så snåla tänkte vi och fortsatte fram till parkeringen och parkerade bilen. Alla kundvagnar och korgar var slut så fick börja plocka ihop maten i påsar. När vi kommit en bit in i affären ser vi kön!!! Som gick igenom HELA affären. Jag trodde inte mina ögon och frågade en väktare. Och jo, det var kön. Han tyckte vi skulle komma tillbka en annan dag när det inte var sånt hysteri för kön skulle ta flera timmar och stå i!
Vi la tillbaks maten vi plockat på oss och gick till bilen. Påväg därifrån blir vi fast bakom två tjockisar som går jämsides med varann och sin kundvagn på stora vägen (två idioter som parkerat 500 m från affären). Jag tutar på dom för att dom tar upp hela vägen.. Tanten går in till kanten och killen följer med men precis när jag börjar gasa på kastar han ut sig själv och kundvagnen framför bilen, jag får tvärnita för att inte köra över honom. Han är helt ursinnig, så förbannat att han tappat all kontroll av sig själv (typ som mig den gången jag och Ubah bråkade på ett bord i 8an). Han höjer knytnäven och tänkte slå den i huven men stannar handen 10 cm från den. Tur för honom säger jag bara...
Han springer runt till min sida och gapar och skriker och jag vevar ner rutan... Kan du vara lite mer oförskämd eller? skriker han. Men ni tar ju upp hela jävla vägen... Han tar fram knytnäven ytterligare en gång och bankar den här gången i rutan, så hårt att den lika gärna kunde spruckit. Jävla bitch skriker han, jag kallar honom jävla idiot sen gasar jag därifrån. 


Jag svor hela vägen till maxis parkering där jag tog mig en välbehövd cigarett men nu i efterhand tycker jag bara synd om honom.

Jag blir förbannad

Fick brev från a-kassan i torsdags då dom bad mig komplettera min ansökan om ersättning. Jag kollade igenom papperna men har ju skickat in de dom vill. Ringde strax efter 16 men då var det stängt. Ringde igen i fredags efter min träning vid kvart över 12. Då var det stängt. Då ska jag ringa på måndag tänkte jag och får absolut inte glömma det. Sagt och gjort, idag testade jag och ringde en tredje gång. Visserligen kom jag fram men en dataröst talade om för mig att min handläggare inte var anträffbar och att dom skulle koppla mig till någon annan. Där talar samma röst om för mig att det är många som ringer just nu och att jag ska återkomma senare. VAA???
Inte ens någon kö-system!

Tur att jag har mina semesterdagar och komp som rejmes betalar ut den 25 annars hade jag inte kunnat betala mina räkningar. Tack If Metall !

Fredag igen

Veckorna bara rinner iväg.
Igår var jag och Mikael uppe i Gbg. Först var jag på en intervju på IHM sen åkte vi till IKEA.
Där handlade vi det sista vi behövde till lägenheten. Eller ja, nästan. Fattas någon lampa där och någon tavla där men de kommer med tiden!

Ny vitrindörr inhandlas även och sitter nu fast på hyllan. Nu ska de endast justeras så dom sitter rakt men de får vänta tills imorgon när Mikael kommer hem från jobbet annars förstör jag väl en till :)

I morse var jag och tränade powerstep, skön start på dagen.
Har hunnit städa och plocka undan lite och ska snart göra lite lunch.

Fick precis sms av Frida och ikv. blir de grillning!

Busy busy :-)

Var uppe med tuppen i morse. Åt lite frukost och kollade på teve sen körde jag bort och lämnade bilen på däckcenter. Gick därifrån till Sats där jag sprang/powerwalkade på bandet i en timme. Gick tillbaks och hämtade bilen och åkte och handlade bröd till min andra frukost. Och allt de där hann jag med före klockan tio i morse.

Nu håller jag på att laga lunch, tvätta och plugga matte. I'm a busy woman!

Ikväll blir det ett andra träningspass sen hem och äta kycklingtacos:-)

Solig måndag

Nu har jag precis sökt ett par olika högskoleutbildningar med start i höst. Hoppas jag kommer in på marknadsföring här i Halmstad!
Det återstår att se.

Nu ska jag snart åka till Falkenberg för att hämta mina sommarhjul. Dom ska på bilen imorgon!

Måste vara hemma till 15 då min träning börjar.

Det är soligt ute och våren har kommit på riktigt! Jag gillar det :-)


Bakat!

Idag har jag bakat morotskaka!
Har inte smakat än men tror det blev lyckat :-)

Vuxenpoäng igen!

Nu ska jag sätta mig i soffan, med en bit morotskaka, ett glas saft och kolla på lyxfällan.
Det är jag värd efter ett svettigt och jobbigt core-pass!

Min mamma är bäst!

I början på veckan åkte jag och Mikael och köpte en meeega lång stege på jula så vi kan nå ändå upp till taket i vår 3,2 m höga lägenhet!
Så igår kom min söta mamma hit och hjälpte mig sätta upp gardiner och fixa. Guld värt!

Idag går dagen till att plugga matte och engelska.
Och ikväll ska jag träna...  :) :) :)


RSS 2.0