Australien?

Nu har allt sjunkit in lite bättre och jag är redo att gå vidare.
Jag ska först och främst läsa på komvux, matte c och engelska b.
Så jag kan söka in till högskolan i höst.

Men har kommit fram till en ypperligt bra idé!
Då Rejmes kommer betala ut 4 månadslöner till mig utan att jag kommer behöva va där har jag beslutat mig om att resa iväg ett tag. Eller nästan beslutat iallafall. Har alltid velat åka till Australien och nu har jag verkligen min chans.
Aldrig någonsin mer kommer jag få lön utbetalt i X antal månader och slippa jobba. Kunna göra vad som helst.
Det enda som hindrar mig är att jag kommer vara borta så länge ifrån Mikael och jag vet inte hur jag kommer klara av det. Och sen får jag åka själv, vilket också kan va jobbigt. Men va fan..Detta händer bara en gång i livet så varför inte bara köra??

Uppsagd.

Imorgon skulle vi inventera men de skiter jag i och drar till grand ikväll med min man och vänner och kollar på Kate Ryan.
Lite ljus (alkohol) i den mörka tillvaron.

JÄTTE TACK till alla omtänksamma vänner, familj och arbetskompisar som ringt i undran om hur jag mår.

Utan er hade jag inte klarat mig.

Halmstadbo?

Idag ska jag och min älskling kolla på en lägenhet:)
En två på norra vägen. Jag hoppas verkligen den är fin och att tjejen som bor i den nu tycker Mikaels lägenhet är fin så hon vill byta.
Hoppas hoppas hoppas!!!

Håll tummarna för oss!


Varsel på jobbet

I onsdags eftermiddag kom vår vd upp till Falkenberg och samlade alla i konferensrummet. Han inleder mötet med att prata om lågkonjukturen och hur det går i bilbranschen. Han fortsätter med att 14 befattningar skall sägas upp. På Rejmes Personvagnar AB är vi ca 140 anställda vilket betyder att 10% skall bort. Vi vet inte vilka, hur många per anläggning eller om det ens kommer drabba Falkenberg. Med största sannolikhet kommer det göra det men vi har ingen aning om hur.
Det är dyster stämning på jobbet. Det spekuleras en hel del. Så mycket så man nästan får hål i huvudet.
En del av Emelie säger "skit samma det spelar ingen roll hur mycke vi funderar på det, om ett par veckor har vi facit i hand och då vet vi vem som får gå". Den andra delen har hundra funderingar i huvudet om vad som kan hända, vilka tjänster det skall dras in på och vilka som i så fall som får gå. "Får facket göra så? Får facket göra si?" Shit de finns ju hur många saker som helst som skall vägas in.

Nog pratat om jobbet.

Fredag och hemmakväll med idol och pokerspelande.

Imorgon blir de party i Halmstad. Thore fyller år så vi ska dit och riva lägenheten;-)

Update.

Jag är en dålig bloggerska. Min syster har sagt de ett flertal gånger men utan framgång!

Så vad har hänt den sista tiden då?

Jo..Jag och Mikael har bokat en resa till London veckan innan jul för att julhandla, kolla julskyltning och lite sånt trams;-) Mys!

I samma stund som vi bestämde oss för att boka resan beslutade jag mig för att börja spara pengar och inte handla samma grejer....
De slutade med att jag typ två dagar senare satt och tittade i tidningen en morgon och såg ett jätte(!) bra erbjudande på en systemkamera!!!!
Sagt och gjort, dagen efter tog jag min lilla söta bil (som förövrigt är trasig och står på jobbet och väntar på bättre tider) och åkte ner till JPS och köpte min Nikon D60 :D
Till er som känner mig funderar ni nog på vad jag ska med en sån kamera. Jaa...Jag har inte bra svar. Jag behöver en hobby helt enkelt och varför vänta till efter jul som jag tänkt när vi ska åka till London där man kan ta massor av fina bilder?

Nu väntar jag på att min man ska komma hit och att mamma ska laga klart maten!

Ryggbiff och klyftpotatis en tisdag. Nästan så man skäms;-) 

RSS 2.0