Fredagen den trettonde?

Allt har gått emot mig idag.
Det började i morse när jag skulle sätta upp en utav lamporna vi köpte igår på ge-kås. Den gick inte att montera ihop för att hålen man skulle skruva fast kroken man hänger lampan i var för stor. Så jag tog nästa lampa. Då fanns det ingen normal kontakt i vårt sovrums-tak utan bara några kablar så det blev ingen lampa heller. Det slutade med att av 4 lampor att sätta upp fick jag upp 1. Det var den i sovrummet som i stort sätt bara var att sätta in kontakten i väggen.

Jag skulle sätta upp gardinstängerna istället då tänkte jag, men nej just det jag. Eftersom jag är 1,20 lång och inte ens når med stege gick inte det så bra.

Här ligger tomma ikea-papperförpackingar i hela hallen, flyttkartonger i ett hörn, nån stol där och nån stol här, nån möbler halvt ihop skruvad på golvet, saker överallt. JAG BLIR GALEN!

M skulle iväg på after work med jobbet idag så jag bad honom hjälpa mig lyfta upp en stor hylla/byrå med vitrinskåp i mitten som vi monterat ihop som låg på golvet och täckte hela golvet i ett av våra rum. De gjorde han gärna innan han gick men när vi lyfte upp den rasade ena vitrindörren ner rakt i marken och blev i tusen miljarders bitar över hela golvet. Han kramade mig och sa "förlåt älskling men jag måste verkligen gå nu". Och jag förstår honom, jag menar han hade ju planerat de i flera veckor. Men för mig gick luften ur mig, Allt krånglar!

Jag plockade upp lite glas, några tårar föll från min kind för att jag var så jäääävla förbannad och sen gick jag och hämtade gott & blandat och en flaska rött.
Nu sitter jag här och kollar på roomservice och myser. Borde forsätta plocka upp glaset...Snart....snart...


Kommentarer
Postat av: Jessica

Tack för din kommentar :)

2009-03-25 @ 23:32:07
URL: http://whataboutjessica.blogg.se/
Postat av: Gynning

Det blev choklad/Brownie jätte god!! Trevig lördag

2009-03-28 @ 15:14:25
URL: http://frokengynning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0